Διαβουλεύσεις

Δημοσια Διαβουλευση Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Τήλου

             

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                              

ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

                                                                                                

Ταχ. Δ/νση : Μεγ. Χωριό Τήλου Δωδ/σου

Ταχ. Κωδ.  : 85002                                                         

Τηλ.         : 22463 60512/60500

Fax .        : 22460 44320         

E-mail       : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα : www.tilos.gr/municipality                        

Πληρ/ρίες   : Χριστοφίδης Ηλίας

 

 

 

 

 

Τήλος  30 - 08 - 2016

Aρ.Πρωτ. : 2168  

 

 

 

 

Προς: Πίνακα Αποδεκτών

 

 

ΘΕΜΑ:  Διαβούλευση επί του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (Τ.Σ.Δ.Α.) Δήμου Τήλου

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το «Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Τήλου» τα εξής:

  1. Με  την υπ. αριθ. 49/2016 απόφαση της, η Οικονομική Επιτροπή Τήλου, εισηγήθηκε προς το ΔΣ Τήλου, την έναρξη της διαδικασίας κατάρτισης  του «Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Τήλου»
  2. Με την υπ. αριθ. 75/2016 απόφαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο Τήλου, ενέκρινε την έναρξη της διαδικασίας κατάρτισης  του «Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Τήλου» καθώς και των προπαρασκευαστικών ενεργειών,
  3. Συντάχθηκε σε προσχέδιο το «Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Τήλου» το οποίο παρουσιάζει τις προτεινόμενες δράσεις διαχείρισης των αποβλήτων.

 

Το παρόν σχέδιο το οποίο συντάχθηκε σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) στοχεύει στην κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού διαχείρισης των αποβλήτων του Δήμου Τήλου το οποίο περιλαμβάνει την εφαρμογή προγραμμάτων για τη βελτιστοποίηση του συστήματος συλλογής, τον περιορισμό της παραγωγής αποβλήτων, την διαλογή στην πηγή,  την ανακύκλωση των διαχωρισθέντων υλικών, την εφαρμογή συστημάτων μεταφόρτωσης για την αύξηση  της οικονομικής αποδοτικότητας του συστήματος, τη χρήση μεθόδων επεξεργασίας με στόχο την αξιοποίηση ή την επαναχρησιμοποίηση των υλικών, τη διάθεση του τελικού υπολείμματος σε χώρους υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων (ΧΥΤ) και τέλος στοχευόμενες δράσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Τήλου έχει αναρτηθεί από τις 30/08/2016 σε δημόσια διαβούλευση στην ιστοσελίδα του Δήμου Τήλου ( www.tilos.gr ).

Μετά τα ανωτέρω παρακαλούμε να διατυπώσετε τις απόψεις, προτάσεις και επισημάνσεις σας επί του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Τήλου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   ή εάν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, εγγράφως προς τον Δήμο Τήλου, μέχρι την Τρίτη 13/09/2016.

 

 

H ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

 

Additional information